Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Určité úřední důkazy o větší míře nakažených po očkování existují, např. CDC.gov zveřejnilo, že přestává dělat statistiky nakažených očkovaných, pokud nemají příznaky (je jich prostě moc, část z nich stejně ze statistik uniká), takže jde o statistiku příznakových očkovaných po nákaze, z nichž dle CDC 10 % vyžaduje nemocniční péči a 2 % umírají. Rakouský úřad AGES: vede se statistika jen o příznakových plně očkovaných po nákaze; rakouské ministerstvo zdravotnictví (Sozialministerium.at) přiznalo, že 17 % z celkově nakažených jsou plně očkovaní a mají příznakový covid-19. Rakouští novináři ověřili, že průběžně v některých spolk. zemích počet hospitalizovaných plně očkovaných převýšil počet neočkovaných s covid-19. Totéž přiznal švédský zdravot. úřad: v červenci a srpnu byli plně očkovaní po nakažení z poloviny na JIPkách vedle těch neočkovaných, přesné odkazy na tyto informace mám průběžně na svém blogu.

2 5
možnosti
PL

P61e66t63r 95L21o32r16e68n84c

12. 11. 2021 20:15

Taky jsem si to již vícekrát pomyslel.

Ale nevím, jestli bych členům vlády a perzónám v jejich pozadí nepřisuzoval nepříslušně vysokou inteligenci...

Spíš jsem shovívavější a myslím si, že se v tom plácají, jak nudle v bandě.;-)

2 0
možnosti
OT

RvRvRvNetvrdím, že se dělá všechno správně, ale vy jste zjevně nepochopila, že ti očkovaní i když nakažení, nezahltí nemocnice, protože u nich ta nemoc probíhá nejen méně často ale i velkou většinou jako lehké onemocnění, které možná ani nezaznamenají. Takže se uklidněte.

10 10
možnosti
PP

S tím, co vy jste pochopil, s tím bych moc nemachroval.

5 5
možnosti
VB

Titulek naprosto sedí, už i Německo chce testovat také ty očkované (aby jim to nebylo líto, pak i ty uzdravené z nákazy, ale ti budou v pohodě). Je otázka, zda se těm očkovaným po nakažení a po uzdravení objeví aspoň nějaká dodatečná imunita - po uzdravení. Pak by snad to zbytečné šílenství (podbarvené střetem zájmů u politiků i odborníků) už mohlo skončit.

2 3
možnosti
VV

Na to jste prisla jak prosim?

Ve vsech 3 vecernich zpravach BFS, ZDF a ARD Hlasil ministre Spahn ze od zitra se z 3G Getestet, Genesen, Geimpft situace od zitrka meni na 2 G tedy Fenesen und Geimpft. To Getestet tedy cesky testovany odpada. Jen s testem tedy od pondelka vas nepusti ani do prace.

Piste prosim o ceskych narizenich, ale nepiste nesmysly ze zahranici kdyz neovladate aspon minimalne zadnou cizi rec.

6 3
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4511x
Mám ráda lidi a přemýšlení o nich.
Mám ráda přemýšlení o Bohu. 

Seznam rubrik