Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Roman Prymula není jediný na světě, byť jich nejsou zástupy. Zkusme vnímat, jak nechytře na věci nahlížíme. Je až zázrak, kolik nám televize najednou umí objevit osobností. Roman Prymula, jistě odborníķ, akorat dřív než mnozí špičkoví jiní a neméně kvalitní, pochopil, že pro život je fajn býť vidět a pak už se člověk dostane kamkoliv. A vysoko...Je jistě ještě i pár jiných, schopných, kteří budou mít lepší komunikační a prosazovací schopnosti, a to i v tom smyslu, že lidi maličko už vším znavení neposílí svou rezignaci dojmem, že o nich někde tajně vede vrchní architekt jejich života podivnou hru, do níž nevidí.

V tom spočívá hlavní důvod jeho odvolání. V propadu už tak nízké důvěry obyvatel, což věc nikdy neposílí. A výsledek bude tragédie. Při vší úctě, momentálně aktuálně jsou mi Babiš a jeho šméčka ukradeny.

10 4
možnosti
Foto

Namísto aby vláda postupovala rozhodně, svěří moc člověku, který nemá jinou strategii než improvizaci a který pod maskou sebevědomého důstojníka je ve skutečnosti zmatkař a chaotik. Prymula nás směruje do naprosté katastrofy. Kdybych premiér řekl „Vláda nebude provádět žádná mimořádná opatření. Vše je na vás, na občanech. Jste to vy, kdo se musí chovat zodpovědně, vláda ani nikdo jiný to za vás neudělá. Vláda posílí testování, trasování a zdravotnictví obecně, ale to je všechno. Nebude vám mýt ruce ani kontrolovat, zda vám někdo neprská do obličeje. Nejste malé děti a my nejsme vaše chůvy.“ Udělá lépe. Pramen : Pavel Kohout

4 5
možnosti

Takže kdyby premiér prohlásil to, co výše navrhujete, postupovala by podle vás vláda ro z h o d n ě? A myslíte, že by obchody, kadeřnictví a jiné provozovny zavřeli jejich majitelé dobrovolně?:-P

0 1
možnosti
LK

L74u48b74o13š 73K21r48i83m90l

27. 10. 2020 7:41

Je krásné, když čtu jaký je pan ministr skvělý odborník, ale celý život se věnoval vakcínám a je vakcinolog. Takže kde se vzala informace, že je epidemiolog? Že to vystudoval před třiceti roky a od té doby nic? Možná to bude důvod proč jsou jeho nařízení tak chaotická.

5 3
možnosti
AS

Vždyť je profesorem v oboru epidemiologie, to je vám málo? Profesorem se nestanete jen tak, musíte něco umět, fungovat v tom oboru, být vědecky činný, publikovat v odborných časopisech.

1 0
možnosti
LB

Ministr zdravotnictví byl přistižen bez roušky, zato s Babišovým mužem na špinavou práci Jaroslavem Faltýnkem, při noční návštěvě restaurace, tedy při aktivitě, kterou pár dní před tím osobně občanům zakázal.

Odbornost ministra se neměří jen tituly nebo počtem atestací. Práce ministra se posuzuje i podle schopnosti prosadit důležitá řešení a přesvědčit o jejich podpoře veřejnost.

32 1
možnosti
BV

Ministr zdravotnictví byl přistižen bez roušky, příčemž podle důkazů Blesku nařízení o nošení roušek porušil na cca 4 vteřiny, kdy při nástupu do auta míjel svého řidiče ve vzdálenosti menší než 2 metry ;-D

4 8
možnosti
MB

Kdo tvoří současnou osu vlády ? Podnikatelské klany, rodiny Faltýnkovy, Schillerové - Havlíčka. Ti, mj. prosluli věrným prosazováním EET. Vše zastřešuje Babiš, se svým nekonečným vlivem a střetem zájmů. Těžko, někoho dalšího přijmout. Nicméně Prymula, jako nedůvěryhodná osoba odejita z postu ředitele -není persona špatná ! Prověrku sice nedostane, zase jeho dcera dostane dotaci. Poté se ministryni financí daří dobře tutlat daňové úniky svého šéfa - Reklamy na Čapí hnízdo, (přes upozornění Německa), pomůže i rodina Tomanova s dotacemi, když je EU přece zastavila. Alenka vyretušuje i skandál svého zetě s Celní správou ...

Tvrdím, že kdo nemá prověrku - Prymula = není důvěryhodný. Ve funkci ministra nemá co pohledávat. Jeho místo, jako odborníka je v nějakém pomocném sboru, stalo se. Tady nejde o noční roušku - Tady jde o to, kdo nás vede a kam. Jsme v další fázi Nouzového stavu, šrouby se přitahují. Běžní OSVČ melou svou poslední mouku v nouzi přežití. I zde - Květinové řetězce mají opět svou vyjímku ! Prodejny zavřeny nejsou, je omezen počet zákazníků na 2 osoby. Vláda je přistižena jako spolek kořistníků s veřejnými financemi. Faltýnek je potrestán jako vždy - nijak. Ani nemůže být, už kope ve prospěch Agrofertu opět - 65% zastoupen českých potravin na trhu. To je tak okaté, zejména v době současné ! No, jsou do toho, aby jim, bylo lépe ... Dluhy státu se vymkly kontrole - Rodiny si baží, ANO, je jim lépe ... :-)

19 1
možnosti
PB

P47e55t11r 51B42u29r43i62a64n

27. 10. 2020 6:36

Sorry jako, abych se zasmál já vám.

Prvně nám tady vykreslíte chlapíka, který byl před půl rokem šéfem krizového štábu na 14 dní, slovy dva týdny, a má dostat metál za to že jsme světové jedničky na to být v kelu, a potom ponižujete to, co on sám nařídil, porušil a za co běžný občan dostává likvidační pokuty.

Jste trapná. A to tak, že fest.

24 5
možnosti
PK

No, lidé v této zemi budou vždy věřit spíše bulvárnímu tisku, než nenáviděnému establishmentu. Napsala jste velmi rozumný blog,jen se obávám, že nebude s pochopením přijat a plyne to i z několika již níže uvedených reakcí. Ale díky za vaše vyjádřeníR^R^R^

8 12
možnosti
PB

P24e30t79r 31B11u58r17i47a17n

27. 10. 2020 6:38

No tak to, že byl bez roušky a v jeho mocí zavřené restauraci přiznal on sám.

Vysvětlení vašeho blábolu je tedy dvojí:

A) Prymula je pro vás bulvár

B) všichni jsou bulvár a vy zobete zakázané dobrůtky

4 2
možnosti
Foto

Proč Prymuls na tajnou noční schuzku s Faltýnek do hospody jel?To musel? Nemusel....Babiš měl pochopitelně odstoupit už dávno,podle jeho chování a jednání srovnávat ostatní je dost komické....

8 3
možnosti
Foto

Bylo to na vysvětlení premiérovi se závěrem: Doufám, že se to nebude opakovat.

4 2
možnosti
Foto

Co to pořád melete o nějaké roušce? Ta rouška je to poslední co koho zajímá. Základ je jak se mohl Prymula s někým sejít v hospodě, která je jeho nařízením uzavřená? Nebudeme se bavit o tom, že si putyku vybrali asi proto, že v ní nejsou odposlechy jako v oficiálních místnostech vhodných pro jednání o státních věcech.

25 5
možnosti
JJ

J60a73n 19J87a93n49u31š32k91a

27. 10. 2020 3:52

Proc jsou v oficialnich mistnostnech odposlechy? kdo je tam nainstaloval? BIS?

5 1
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4511x
Mám ráda lidi a přemýšlení o nich.
Mám ráda přemýšlení o Bohu. 

Seznam rubrik