Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AJ

ten problém NEBYL v té roušce, kdy už to vy koblihy pochopíte?!

12 1
možnosti
Foto

Dle mého názoru se ministr Pramula stal obětí politického boje o ovládnutí vedení VZP.

Současnému řediteli VZP Kabátkovi končí začátkem prosince funkční období. V pondělí 26.10. měla správní rada VZP zvolit ředitele nového. Správní rada má 30 členů, 20 vybírá poslanecká sněmovna a 10 vláda. Premiéru Babišovi už dlouho Kabátek překážel a chtěl za nového ředitele Šmehlíka, který měl mít údajně ve správní radě 16 hlasů. Kabátek se o funkci ucházel znovu a těšil se podpoře prezidenta Zemana a Prymuly.

Na zasedání vlády minulý týden ministr Prymula navrhl výměnu některých členů správní rady VZP, které on z titulu své funkce navrhuje. Ostatní členy vlády tím zřejmě překvapil, premiér Babiš byl proti. Jednání o tomto bodu bylo tedy odloženo. Týž den odpoledne zve Faltýnek Prymulu na večerní schůzku na Vyšehradě. Čirou náhodou se tam objeví reportéři Blesku a Prymulu s Faltýnkem vyfotí. Premiér Babiš reaguje bleskurychle a žádá okamžitý odchod ministra Prymuly.

A národ jásá - nenáviděný plukovník přistižen bez roušky a v politice koncí. Premiér Babiš se prý zachoval zásadově a přitom mu všichni zase jednou skočili na špek. :-P

22 1
možnosti

Kdo viděl v dokumentu "Selský rozum" jak si to Babiš umí "férově" vyřídit se svými konkurenty, tak si o něm žádné iluze nedělá. Nicméně i tak Prymulu neomlouvá, že v době zákazu lezl do restaurace. Klidně mohl to jednání odmítnout.

15 0
možnosti
PG

P64a16v61e30l 32G51ö14t54z93e

27. 10. 2020 10:25

Mne spis udivuje to, ze novinari vpodstate nepolozili zakladni otazky a nedali na ne odpovedi verejnosti. Proc jednali zrovna tam, v tuito hodinu, proc ne na ministerstvu? Co je tohleto za zvyk, aby se politici schazeli nekde po hospodach a debatovali vladni veci? Uz tohle je bez jasneho vysvetleni na demisi. Ale hlavni odpovednost je na premierovi, ze se neco takoveho vubec toleruje. Rouska je az to uplne posledni. A k Prymulovi, prymula je proste zelena hlava, je zvykly rozhodovat, ale neni to politik, nema pocit, ze nad nim taky nekdo je, komu se musi zpovidat. To je achylova pata Prymuly, neni to osoba vhodna na ministra.

3 1
možnosti
Foto

U čeho se vyskytne Faltýnek, zavání něčím nekalým. Vžycky.

17 0
možnosti
Foto

"Roman Prymula přistižen? Při čem?"

Při nedodržování pravidel, která sám stanovil, co chcete ještě víc???

23 6
možnosti
Foto

A jaké pravidlo porušil? Jedině tak pravidlo šťastného návratu.

2 9
možnosti

Ten chlap vlevo v bílé roušce vypadá jak Putin.:-)

0 0
možnosti
Foto

Sama píšete,že byl v hospodě.To Vám imponuje chlap,který lze jako děcko a tvrdí,že v žádné hospodě vlastně nebyl a nic neporušil?

18 2
možnosti
Foto

Zůstává i po zavírací době hospoda hospodou, nebo se s ní stává útulek pro psy, stoly a židle, kam si lze pozvat kohokoliv třeba na oslavu vlastních narozenin? Jako domů, že ano.

Nejděte si definici hospody na Wikipedii. Byl tam snad číšník: Muž či žena plnící požadavky návštěvníků, roznášející nápoje a pokrmy. Bývá vybaven peněženkou k vybírání útraty návštěvníků a oděn v tmavých barvách nebo v tmavé spodní části oděvu a bílé halence, jde-li o ženu (sjednocený oděv však není nutností – slouží pouze k lepší orientaci apod.). Očekává se od něj náležitá úslužnost a ochota, která může být odměněna drobným obnosem – zaokrouhlením ceny nahoru zákazníkem (spropitné neboli dýško).

3 8
možnosti
JL

V podstatě se jedná o ztrátu autority. Toť vše. Zbytek je irelevantní.

Totiž, není dost dobře možné aby vám přikázal dejchnout policajt z kterého táhne jak ze sudu. Odvolání, v tomto případě byla jediná možnost jak neztratit zbytek věrohodnosti.

21 1
možnosti
Foto

Do dvou dnů by se zapomnělo. A jakou věrohodnost mají pravidla silničního provozu. Ta snad vyplývá přímo z nich, kolika nehodám dokáží zabránit. A ne z toho, kolikrát je případně poruší nějaký ministr.

0 9
možnosti
JB

"Česko právě v tomto rezortu potřebuje člověka pevného, znalého, rozhodného?"

No to tak snad Prymula moc nesplňuje, tak proč s ním ztrácet čas.;-D

5 4
možnosti

Kvůli chybějící roušce na Prymulově obličeji vyšiloval nejvíce Hamáček. Ale ta byla podle mne ten nejmenší problém, protože se všechno odehrálo za hluboké noci, kdy kolem nebyla ani noha. Mnohem větší problém je to, k d e se schůzka konala - v salónku uzavřené restaurace, kde bylo podáváno i občerstvení. "Měsíční" ministr Prymula se tím dodnes (trapně) obhajuje, místo aby chlapsky přiznal, že to byl úlet. Víte kolik restaurací má svůj salónek? A víte, co by se stalo, kdyby nějaký majitel restaurace pozval do svého salónku pár svých kunčaftů a vesele tam konzumovali? Vlétla by na ně policie a majitel by zaplatil tučnou pokutu. A ve večerních zprávách na všech televizích by to bylo odvysíláno jako odstrašující příklad.:-P

10 1
možnosti
Foto

Mně nějak hlava nebere, proč se ta podivná schůzka v zavřené restauraci vůbec konala a kdo objednal paparazzi, aby "sejmul" ministra zdravotnictví. Jeho zásluhy/nezásluhy nyní pominu, soudobé konspirační teorie KDO, KDE, S KÝM a PROČ taky vážně nesleduji..., ani nevidím valný smysl se v tomhle bahně rochnit.

Jediné, co mi z toho všeho při použití selského rozumu vychází: cosi je prohnilého v české politice. Ale to už asi všichni víme...:-(

16 0
možnosti
Foto

Pokud je u toho Faltýnek, je u toho vždy něco prohnilého.

9 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4511x
Mám ráda lidi a přemýšlení o nich.
Mám ráda přemýšlení o Bohu. 

Seznam rubrik