Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Cituji za Vašeho článku:

"jelikož zapojení nahoty a pohlavního orgánu nepřináší ani estetický, ani intelektuální požitek."

Jak to víte?

To jsme se všichni narodili prostřednictvím neposkvrněného početí Duchem svatým?

4 11
možnosti
Foto

O48t21a 30B92l32a86ž46e54k

3. 6. 2018 11:28

Já sám bych tuto scénku nekritizoval - mohla snad být přímočarým symbolem zrození...? Přesto považuji představení - byť i za jedinou scénu s Ježíšem jako lživé. Díky této jediné scéně - o to více po vysvětlivkách autora (!) lze toto představení odsoudit.

4 1
možnosti
JK

souhlas, ten Prtič je asi takový "umělec" jako náš Vašek

7 2
možnosti
FB

Mluvíte výborné! A víte proč? Protože máte zřejmě v krvi zdravou filosofii střednich vrstev. To víte... Do Kutné Hory bez galoší ani Jaroš nedojde! Český národ nikdy neskoná, on všechny bědy světa slavně překoná!

0 2
možnosti
Foto

Tak tomu se říká "bouře ve sklenici vody".Festival v jehož rámci byla hra jednou uvedena skončil a jinak by po tomto "uměleckém díle" neštěkl ani pes.Je to "morální hnus"...?Pokud to budu měřit měřítkem naší společnosti,kdy skoro polovině národa nevadí v čele státu trestně stíhaný člověk,komunista a agent StB v jedné osobě tak asi ne....Po incsenaci neštěkne za chvilku ani pes,ničí život neovlivnila a dokonce se ani kvuli ní nezhroutila v Česku "křestanská civilizace",ovšem "morální hnus" v čele vlády s podporou dalšího "morálního hnusu"-komunistu ovlivnuje životy všech.V tom je velký rozdíl....

1 2
možnosti
GJ

Ano, mezi premiérem a Bohem velký rozdíl je.

Já o voze, vy o koze.

A mimochodem: můj život "inscenace" ovlivnila, a dost podstatně. A myslím, že nejsem sama.

1 1
možnosti
SN

:-)........Paní autorko! Ocenil jsem i Váš první článek na toto téma, souhlasím vřele i s tímto. Rychlý pokles nároků na kvalitní kulturu je cestou do pekel! Jak se o tom denně můžeme přesvědčit, je to plánované. Dodám tu vyjádření Dullese z r. 1948, které mám pečlivě uložené. „Literatura, divadlo, filmy – vše bude reprezentovat všechny a parazitovat nejzákladnější lidské city. Budeme se snažit podporovat ty, kdo budou působit na lidské podvědomí kultem sexu, sadistického násilí, sadismu, zrady. Jedním slovem vše nemorální ve vedení států, bude převládat chaos, budeme nepatrně, ale aktivně a trvale propagovat psychicky narušené úředníky, vládu úplatkářů, kritizovat hodnoty a poctivost, slušnost a morálka bude terčem posměchu a nikdo je nebude postrádat. Bude to přežitek minulosti, hrubost a arogance, lež a alkoholismus, drogová závislost, zrada a nacionalismus, nenávist mezi národy – to vše budeme pěstovat v podvědomí lidí. Jen velmi málo kdo bude schopen pochopit co se děje. Ale tito lidé budou bezmocní a žít ve výsměchu. Najdeme způsob jak promluvit a umlčet, udělat z nich odpad Sovětské společnosti. Budeme trhat duchovní kořeny, likvidovat a ničit základy ruské lidské morálky. Těmito způsoby budeme ničit generaci za generací. Začneme s výchovou lidí v dětském věku a dospívající mládeže. Vždy budeme sázet na mládež, nastartujeme rozklad, zkázu a zrádcovství a tak docílíme všeho: (Konec citátu). R^R^R^V

5 2
možnosti
VF

Pan Glaser ve svých vystoupeních ukázal, že omluva je něco, co mu není vlastní. Když dostal otázku, zda by uvedl hru, v níž by byl hanoben islám nebo Mohamed, zbaběle se vyhnul odpovědi. Cíl si ale splnil - byl v médiích.

39 1
možnosti
PK

Žijeme v demospolečnosti a každý má právo "svobodně " vyjádřit svůj názor, za který ho na rozdíl od předchozího uspořádání nebude nikdo popotahovat, a je to tak v pořádku.

4 10
možnosti
JF

Nemáte pravdu, pominu-li třeba postup proti skupině Ortel, je to třeba i to, že kdybych vyjádřil můj názor na něco poněkud expresivněji, budu zde smazán.

9 1
možnosti
Foto

Díky za Váš příspěvek. Konečně i vyjádření druhé strany. ;-)

19 1
možnosti
KC

To je jiná! Díky autorce za to, že zprostředkovala nahlédnutí do zákulisí celého skandálního případu. Je ovšem otázka, jaké důsledky budou vyvozeny z této ostudné inscenace; věc by neměla vyšumět do ztracena!

30 1
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4511x
Mám ráda lidi a přemýšlení o nich.
Mám ráda přemýšlení o Bohu. 

Seznam rubrik