Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pravdě se z určitého pohledu blíží p. Závorka na svém blogu: udat předražené vakcíny rychle hned teď, existují neveřejné smlouvy mezi firmami a politiky. Dalším problémem je, že politici jsou hloupí i líní namáhat se ochranou sociál. ústavů, kde lze nákazu tlumit i nefarmakologic. prostředky (a bez izolace lidí) a více dbát na kontrolu celk. zdrav. stavu (zhoršování různých nemocí). A tak pro své alibi volí porušování práv vyplývajících z ústavy i mezinárod. úmluv - dáváme vám vakcínu, povinně si ji užijte, na oběti (úmrtí, trvalé postižení aj. v časové spojitosti s očkováním) nehleďte. Jde o "veřejný zájem", a to za cenu převálcování práv jednotlivců, v rozporu mj. s bioetickou konvencí. Nechceme čínský model, říkají švýcarské osobnosti z akademic. světa (http://www.impffreiheit.ch), je nepřípustné všeobecně lidi podezírat, že jsou ohrožující pro druhé, neexistuje vědecko-empirický ani právně etický základ k tomu, aby se člověk byl povinen vyvázat z podezření na nákazu, aby se směl účastnit sociál. života. Odporuje to demokratickému právnímu státu.

0 0
možnosti
Foto

Naprosto skvěle napsáno. Tleskám a blogu karmaR^

6 0
možnosti

Šetřte slovíčkem "snvěle".Asi blogerka nemá zas tak 100% pravdu. Existují studie, že očkovaní to "roznášejí" výrazně méně, mají menší virovou nálož. Medecína není o absolutním - ano nebo ne.

2 1
možnosti
Foto

placené testy vytvářejí obrovské korupční prostředí. stejně tak pokoutní byznys s vakcinací "jako".

ano, přirozená imunita, rouška a osobní hygiena jsou osobní ochranou. společenskou ochranu může zajistit jen promoření a korektní kontrolní systém pro všechny stejný.

/víte, že zdravotníci v nemocnicích se netestují ?

1 0
možnosti

Kdyby nevolníci mdlého rozumu byli smířeni! Oni jsou tím nadšeni!! - Asi si myslí, že když si stoupnou do fronty na kdovíco - jak se tato moderní, vektorová vakcína projeví dlouhodobě, je naprosto ve hvězdách -, tak že se zařadili do zástupu spasitelů světa, tedy těch moudrých a dobrých. I když, jak už to tak bývá, slepě poslušní lidé k chytrým nepatří a nedostatek inteligence bývá spojen se špatností častěji, než je tomu u přemýšlejících lidí.

No ale vláda to řekla, tak je to pravda. Mezi tím žiju už dost dlouho - a stejně tak dlouho to vnímám jako pobyt v krutém kriminále.

1 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 3
možnosti
Foto

očkovaní nejsou testováni a šíří.

2 0
možnosti
Foto

V historii každá se každá společnost snažila své nemocné léčit. Mnohdy i primitivními prostředky. My jsme první společnost, která naopak zatajuje potenciálně pozitivní účinky některých léků. I když neproběhnou metodologicky správně provedené dvojitě zaslepené studie, proč je lidem upíráno právo přístupu k léčivu, které se používá přes 40 let a vyrobilo a spotřebovalo se ho kolem 4 miliard balení v celém světě, s naprosto minimálními vedlejšími účinky? Dospělí lidé jsou svéprávní, nepožaduji nic víc, než mít možnost si na vlastní riziko a za své vlastní peníze koupit balení ivermektinu a doufat, že budu mezi těmi, u kterých tato pilulky zabere a omezí množení viru. Jsem zodpovědná, jsem očkovaná, a právě proto, že i očkovaní se mohou nakazit, tak bych zodpovědně chtěla mít doma i lék, který by v první fázi mohl zabrat. Nevím, jestli by pomohl, ale není žádný důvod ho zakazovat.

8 0
možnosti
Foto

R^někde jsem četla, že EU omezuje (nepovoluje)dovoz takovýchto léků a doporučuje (důrazně) především dovážet očkovací látky. Jakkoli mi EU doteď nevadila, měním názor

2 0
možnosti

M91a82r31t28i83n 34Š23u64l67c

9. 11. 2021 22:09

Máte sice pravdu.. Ale o které vládě se to říct nedá?;-)

Nejsme v tomto zase až tak výjimeční..

2 0
možnosti

Klídek, to jen někteří odpovědní činitelé asi berou provize za prodej injekcí a samotestů atd., tak jen dbají na marketing.;-D

5 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4511x
Mám ráda lidi a přemýšlení o nich.
Mám ráda přemýšlení o Bohu. 

Seznam rubrik